Sport

BRAȘOV – RÂȘNOV. Situație generată de Covid! NOU LIDER în Cupa Mondială la sărituri cu schiurile…

 

După etapa de astăzi disputată la Râșnov, pe Valea Cărbunării – vezi: BRAȘOV – RÂȘNOV, CUPA MONDIALĂ. Dana Haralambie, din păcate… / Update. Victorie slovenă!, s-a schimbat liderul în clasamentul general al Cupei Mondiale feminine la sărituri cu schiurile.

Slovena Nika Kriznar (foto: FIS Ski), care a câștigat concursul de dimineață cu sărituri de 92, respectiv 91 de metri – 235.7 puncte, a preluat pieptarul galben, declarând la final: „Am avut două sărituri foarte bune, deși vremea a creat unele probleme. Devenind nr. 1 în Cupa Mondială, este un vis împlinit pentru mine”.

Fostul lider al Cupei Mondiale feminine, austriaca Marita Kramer, se află la Râșnov, dar nu a putut participa la competiția de joi. Tânăra de 19 ani a ajuns în România cu un test Covid-19 nevalid, care nu a fost acceptat de autoritățile locale. De aceea a fost nevoită să efectueze un alt test. Rezultatul acestuia este așteptat în cursul serii de astăzi, iar dacă va fi negativ, Kramer va fi prezentă la întrecerea de Cupă Mondială programată mâine.

Top 3 la zi în Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile: Nika Kriznar – 551 puncte, Sara Takanashi (Japonia) – 506 p, Marita Kramer – 460 p. Dana Haralambie ocupă locul 41 la general, cu 9 puncte acumulate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare