Sport

BRAȘOV-RÂȘNOV. Puiu Gaspar, despre anularea etapelor din Cupa Mondială feminiă la sărituri cu schiurile: „Cu vremea nu te poți pune. Nu vom pierde aceste etape”

 

După ce Federația Internațională de Schi (FIS) a anunțat că etapele din Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile programate în acest week-end la Râșnov au fost anulate, din cauza lipsei zăpezii (detalii aici: BRAȘOV-RÂȘNOV. Etapele din Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile de la Râșnov au fost anulate. Acestea ar putea fi reprogramate în finalul sezonului), secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, Puiu Gaspar, a precizat că acestea vor fi reprogramate și că nu s-a pus problema ca Râșnovul să fie scos din calendar în sezoanele următoare.

„Conform procedurii, a fost o inspecție FIS și s-a decis anularea acestor etape, din cauza condițiilor meteo și a lipsei zăpezii. Până pe 8 ianuarie vom afla când vor fi reprogramate aceste etape, cel mai probabil în luna martie, pentru că în februarie avem Jocurile Olimpice. Noi am făcut tot ce am putut. Am făcut zăpadă, dar din cauza ploilor și a vântului cald, aceasta s-a topit. Nu suntem singurii care au avut probleme. Au fost anulate în trecut, tot din cauza condițiilor meteo, etape de Cupa Mondială în stațiuni cu mare tradiție. Nu te poți pune cu vremea. Din discuțiile pe care le-am avut, nu vom avea probleme pe viitor. Nu s-a pus problema ca Râșnovul să fie scos din calendar”, ne-a declarat Puiu Gaspar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button