Sport

BRAȘOV – RÂȘNOV. Maren Lundby, după victoria care i-a adus globul de cristal…

 

Săritoarea norvegiană cu schiurile a exclamat, ieri, după succesul obținut în etapa de Cupă Mondială de la Râșnov: „O zi mare!”.

Maren Lundby a acumulat 1.120 de puncte în clasamentul general al Cupei Mondiale, fiind lider detașat. Ea are 300 de puncte avans față de principala sa urmăritoare, Katharina Althaus, din Germania, cu trei etape rămase de disputat în actualul sezon al competiției elitelor.

Prin urmare, dacă Lundby nu va obține nici un punct în cele trei concursuri, iar Althaus va câștiga toate rundele, va fi egalitate de puncte la vârf. Însă, și în acest caz ipotetic, tot Lundby va primi globul de cristal, pentru că are mai multe victorii bifate în actualul sezon al Cupei Mondiale (8 până în prezent).

Fericită, norvegianca a declarat că așteaptă ca duminică la Oslo – Holmenkollen să vină foarte mulți spectatori, să sărbătorească împreună adjudecarea Cupei Mondiale în sezonul 2017-2018.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV – RÂȘNOV. Dana Haralambie n-a „prins” manșa secundă!!! Podiumul este…

BRAȘOV – RÂȘNOV. Impresii după un concurs de Cupă Mondială…

BRAȘOV – RÂȘNOV. Germania, la putere!!! Dana Haralambie, evoluție sub așteptări!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare