Sport

BRAȘOV – RÂȘNOV. Dana Haralambie, succese în etapele de FIS Cup. Eduard Török, care concurează pentru Ungaria, a terminat pe 6!!!

 

UPDATE 1. Markus Rupitsch (Austria) a fost primul și în întrecerea de astăzi de la Râșnov, la sărituri cu schiurile masculin. El a acumulat 241.8 p. Al doilea a fost polonezul Adam Niznik, pe trei clasându-se un alt japonez, Shinya Komaba.

Românul Andrei Cacina a ocupat locul 11, cu 220.9 p, iar „ungurul” Eduard Török s-a clasat pe a 17-a poziție (213.7 p).

……………………………………………………………………………………………………………..

UPDATE. Dana Haralambie s-a impus și în concursul de duminică, etapă în cadrul FIS Cup, grație unui punctaj de 206.4. Pe locul secund s-a situat Stepanka Ptackova, a treia fiind Klara Ulrichova, ambele din Cehia.

…………………………………………………………………………………………………………….

Sâmbătă, la complexul de trambuline situat pe Valea Cărbunării – Râșnov, au avut loc două etape din cadrul FIS Cup la sărituri cu schiurile.

La feminin, prima s-a clasat săceleanca Dana Vasilica Haralambie (212.9 p), Klara Ulrichova (Cehia) a fost a doua, pe trei clasându-se unguroaica Virag Voros.

La masculin, victoria i-a revenit austriacului Markus Rupitsch (239.7 p). Pe locul 2 s-a clasat polonezul Adam Niznik, al treilea fiind japonezul Yuto Nakamura.

Săceleanul Eduard Török, care din acest sezon reprezintă Ungaria, a ocupat locul 6 (222.5 p), în timp ce primul sportiv clasat care concurează pentru România a fost Mihnea Spulber – locul 29.

Astăzi se dispută noi concursuri contând pentru FIS Cup.

Foto: Facebook Ski Râșnov

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV – RÂȘNOV. Victorie românească la Carpath Cup!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare