Sport

BRAȘOV – RÂȘNOV. Dana Haralambie n-a „prins” manșa secundă!!! Podiumul este…

  • dsc02244.jpg
  • dsc02253_2.jpg
  • dsc02265.jpg
 

Este supărare și dezamăgire pe capul reprezentanților FRSB și ai CS Dinamo – Centrul Brașov, care sperau ca Dana Haralambie să intre în top 15 în cadrul etapelor feminine de sărituri cu schiurile de la Râșnov contând pentru Cupa Mondială.

Din păcate, după ce ieri a fost a 30-a, ieșită din formă, Dana Haralambie a încheiat astăzi competiția pe locul 33 (săritură de 81 de metri – 81 de puncte), neintrând în manșa secundă.

La rândul lor, Diana Trâmbițaș și Carina Militaru n-au reușit să treacă de calificări.

Etapa de Cupă Mondială disputată astăzi pe Valea Cărbunării i-a revenit norvegienei Maren Lundby (sărituri de 100 și 97 de metri – 257.8 puncte). Pe locul secund s-a clasat Katharina Althaus (Germania), cu 234.6 puncte, care a întrecut-o „la mustață” pe slovena Nika Kriznar, ocupanta poziției a treia – 234.5 p.

Maren Lundby conduce în clasamentul general al Cupei Mondiale, cu 1.120 de puncte. Katharina Althaus o urmează – 820 p. Japoneza Sara Takanashi este a treia – 666 p. Dana Haralambie a picat pe locul 29, cu 73 de puncte.

Articole asemănătoare

Următoarea etapă din Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile va avea loc la Oslo – Holmenkollen, pe 11 martie, pentru ca sezonul să se încheie cu rundele de la Oberstdorf, în 24 și 25 martie.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV – RÂȘNOV. Impresii după un concurs de Cupă Mondială…

BRAȘOV – RÂȘNOV. Germania, la putere!!! Dana Haralambie, evoluție sub așteptări!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button