Sport

BRAȘOV – RÂȘNOV. Dana Haralambie, după un RECORD important! Elita săritorilor cu schiurile, în competiții!

  • hara_3.png
 

La Râșnov, pe Valea Cărbunării, în acest sfârșit de săptămână, vor avea loc concursuri importante contând pentru Grand Prix-ul de vară (echivalentul Cupei Mondiale, de iarnă) la sărituri cu schiurile.

Vineri, 16 septembrie, sunt programate calificările, atât la masculin, cât și la feminin. Sâmbătă, 17 septembrie, se vor disputa concursurile individuale (fetele, începând cu ora 11.30; băieții, de la 16.00), pentru ca duminică, 18 septembrie, să fie întrecerile de echipe mixt (ora 11.45) și super team, la masculin (ora 16.00), așa cum s-a anunțat pe site-ul Federației Internaționale de Schi.

La feminin, lider în ierarhia Grand Prix-ului de vară este slovena Ursa Bogataj (280 p), urmată de conaționala Nika Krijnar (240 p) și franțuzoaica Josephine Pagnier (155 p). Brașoveanca Dana Vasilica Haralambie – foto – ocupă locul 21 (30 p). Și alte „tricolore” se află în clasament: Andreea Trâmbițaș, locul 37 (8 p), Delia Folea, locul 43 (2 p), Alessia Mitu-Cosca, locul 45 (1 p).

Dana Haralambie promite prestații excelente la Râșnov, asta după ce a făcut senzație, la începutul lunii, la Kranj, deținând recordul trambulinei din stațiunea slovenă, cu 113 metri, săriți în cadrul unui concurs FIS.

Top 3-ul Grand Prix-ului de vară la masculin este o „afacere poloneză”, cu Kamil Stoch și Dawid Kubacki pe primele două poziții, cu câte 180 de puncte. Aceștia sunt urmați de Jakub Wolny (110 p).
 
Următoarea locație de Grand Prix pentru băieți, după Râșnov, este Hinzenbach (25 septembrie), la fete fiind Klingenthal (2 octombrie).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare