Sport

BRAȘOV. Puștii de la ACS SR Municipal Brașov încep lupta pentru supraviețuirea în Liga 3

 

Pentru ACS SR Municipal Brașov, scopul în returul Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a, este unul clar, salvarea de la retrogradare. Mai apoi, din vară, dacă se vor rezolva problemele și se va ajunge la un acord pentru o implicare a Municipalității prin clubul Corona Brașov, formația „galben-neagră” își va putea propune avansarea spre eșaloanele superioare ale fotbalului românesc.

ACS SR Municipal Brașov pornește de pe locul 4, cu 29 puncte, 16 mai multe decât Sporting Roșiori, Flacăra Moreni și Atletic Bradu, formațiile de pe locurile retrogradabile. Viitorul Domnești, 0 p, nu mai are șanse de supraviețuire.

În prima partidă, sâmbătă, de la ora 15.00, brașovenii vor juca pe terenul celor de la FC Pucioasa, formația care ocupă locul 7, cu 23 p.

Pentru acest retur, în lotul „galben-negrilor” sunt 24 de jucători, media de vârstă fiind de 20 de ani. Răzvan Mitroi, 35 de ani, și Florin Stângă, 40 de ani, sunt cei mai în vârstă fotbaliști, cei mai tineri fiind Sergiu Pârvulescu și Vadim Covalciuc, ambii având câte 15 ani.

„Le mulțumesc celor de la Kids Tâmpa, Brașovia, Inter Cristian, Tărlungeni și Steagu Roșu Brașov, pentru că au avut disponibilitatea să ne ofere jucători. Le mulțumuesc și fotbaliștilor, pentru că au acceptat să vină în aceste condiții la echipă. Obiectivul nostru este să scoatem maximum de la fiecare meci, iar obiectivul meu personal este să reușesc să fac oameni din acești copii. Am mare încredere în toți jucătorii. Sunt tineri, dornici de afirmare și au nevoie de susținerea mea și a suporterilor. Dacă vom respecta ceea ce am pregătit și vom face cât mai puține greșeli, vom obține rezultate pozitive. Sunt convins că vom face meciuri bune. E bine că avem un start cu meciuri foarte grele. Pentru ei este important să crească. Va fi greu, sunt conștient. Le-am spus că nu le voi reproșa nimic, dacă se vor bate până la ultima picătură de energie. Cu toții avem voie să greșim, Nimeni nu are voie să renunțe. Acesta este principiul meu. Mi-aș dori să nu pierdem nici un meci pe «Tineretului» și cred că putem reuși. Presiune va fi și în aceste condiții. Presiune e mereu la sport. Băieții știu că trebuie să câștigăm fiecare meci. Rămâne de văzut ce vom reuși pe teren”, a declarat antrenorul Florin Stângă, care a vorbit și despre partida cu FC Pucioasa: „Vom întâlni o echipă foarte experimentată. Rivalii joacă pe teren propriu, sunt omogeni, au făcut și un cantonament în Antalya, va fi un meci dificil în care sper că vom avea o evoluție bună și vom obține un rezultat pozitiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare