Sport

BRAŞOV. Primul examen pentru handbalistele de la Corona

 

După succesul lejer, 30-20 cu Rapid București, din prima etapă a Ligii Naționale la handbal feminin, pentru Corona Brașov urmează primul test adevărat din noul sezon.

Duminică, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, echipa antrenată de Ion Crăciun se va confrunta cu Dunărea Brăila, o altă grupare care în acest sezon are planuri europene.

Tehnicianul Ion Crăciun a comentat: „Nu va fi un joc uşor, suntem conştienţi că Dunărea Brăila s-a întărit foarte mult, este o echipă în care s-a investit mult şi care cu siguranţă are şi pretenţii, însă, pe de altă parte, şi noi avem o echipă frumoasă, o echipă tânără care arată bine pe teren. Avem fete care joacă primul meci oficial la Braşov şi în mod sigur vor dori să lase o bună impresie braşovenilor. Eu cred că vor reuşi acest lucru, pentru că fetele se înţeleg foarte bine în joc, iar asta mă face să cred că ne putem bate pentru prima victorie de pe teren propriu. Suntem siguri că Brăila va veni cu o dorinţă foarte mare de  a câştiga, mai ales că are în echipă două jucătoare care au fost la Corona, pe Tiron şi Dmitrovic, ce vor avea, poate, ambiţie în plus pentru a-şi arăta valoarea”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare