Sport

BRAȘOV. Primăria, premiată de…

 

Municipalitatea brașoveană a fost premiată în cadrul Galei Atletismului Românesc, așa cum s-a informat într-un comunicat primit de la Primărie.

Conform sursei citate, „primarul George Scripcaru a primit din partea președintelui Federației Române de Atletism, Florin Florea, o plachetă în semn de apreciere pentru modul în care Municipalitatea se implică în sprijinirea sportului, în general, și a atletismului în mod special, mai ales după organizarea cu succes, împreună cu Federația Română de Atletism, a primului campionat mondial de atletism din țara noastră, Campionatul Mondial de ultraalergare de 50km din 2019. Având în vedere aprecierile de care s-a bucurat Brașovul pentru organizarea acestui Campionat Mondial, în acest an, în Poiana Brașov, va fi organizat Campionatul Balcanic de alergare montană, unde se așteptă participarea sportivilor din 15 țări”.

„Pentru Brașov, acest premiu reprezintă o recunoaștere a capacității noastre de a organiza evenimente sportive la cel mai înalt nivel și, în același timp, ne dă încredere că strategia noastră de a face din Brașov o destinație pentru evenimente sportive naționale și internaționale, pentru mai multe discipline sportive, începe să dea rezultate”, a declarat, printre altele, primarul George Scripcaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare