Sport

BRAȘOV – PREDEAL. Raluca Strămăturaru, LOCUL 7 la J.O., este caporal în Armata Română!!!

 

Și pe contul de Facebook al MApN Raluca Strămăturaru a fost felicitată pentru excelentul rezultat obținut în proba feminină de sanie de la Jocurile Olimpice organizate la PyeongChang, în Coreea de Sud – amănunte, aici:

PYEONGCHANG 2018. REZULTAT IMENS pentru SANIA ROMÂNEASCĂ! Raluca Strămăturaru, A ȘAPTEA la Jocurile Olimpice!!!

PYEONGCHANG 2018. Reacții după acest loc 7 pentru România la J.O. Ce au spus Raluca Strămăturaru, Mihai Covaliu și Octavian Morariu… „Este un rezultat istoric”!

„Caporalul Raluca Strămăturaru a adus România în atenția iubitorilor sporturilor de iarnă din întreaga lume, reușind cea mai bună clasare în finala probei de sanie individual feminin din istoria României la Jocurile Olimpice de iarnă, locul 7”, s-a precizat pe contul menționat.

Începând cu anul 2016, Raluca Strămăturaru este militar al Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi”, desfăşurându-şi activitatea la Centrul de sporturi montane „Bucegi” – Predeal din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.
 
Raluca Strămăturaru se află la a treia participare consecutivă la J.O.

Pentru performanța realizată, și locotenent-colonelul Cristian Cristescu, comandantul Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi”, i-a transmis Ralucăi un mesaj de felicitare din partea batalionului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare