Sport

BRAȘOV. Postul de antrenor al lotului național masculin de schi alpin juniori nu (mai) are căutare!!!

 

Dan Cristea (foto), antrenorul federal pentru schi alpin, ne-a relatat că, efectiv, FRSB n-a găsit un antrenor care să-i însoțească pe cei doi sportivi, unul fiind de la Corona Brașov (Mihnea Olteanu), la Campionatele Mondiale de schi alpin organizate la Davos.

„Lea Alessandra Trif este la competiție cu antrenorul său de la club (Dinamo – n.r.), Florin Cristea, care nu mai are nici o legătură cu federația. În plus, nu putea fi atât cu sportiva sa, cât și cu băieții la Mondiale, întrucât ei concurează pe piste diferite, la ore diferite. Apoi, Lea Alessandra Trif ia parte doar la probele de slalom și slalom uriaș, după care revine acasă, iar juniorii noștri aveau în plan să participe și la coborâre, și la Super G”, ne-a explicat Dan Cristea, mărturisind că a contactat mai mulți antrenori ce ar fi putut fi alături de cei doi performeri, unul fiind chiar de la Corona, însă s-a lovit de refuzul acestora.

„În orice caz, la finele sezonului, va fi o ședință furtunoasă pe această temă la FRSB. Toți cei implicați în această poveste vor trebui să dea explicații. Am constatat cu amărăciune că, mai întâi, trebuie să constituim un lot de antrenori pentru schi alpin, să ne îndreptăm atenția și asupra celor pensionați, apoi să alcătuim lotul de sportivi”, a conchis Dan Cristea.  

Conducerea ASC Corona a explicat că a ştiut despre faptul că antrenorului Dan Iliescu i s-a propus, la începutul acestui an, funcţia de antrenor al lotului naţional de juniori, dar că acesta a refuzat: „Este adevărat că antrenorului Dan Iliescu i s-a propus funcţia de antrenor al lotului naţional de schi alpin juniori, la începutul acestui an, însă a refuzat. A venit la club şi a informat conducerea despre propunerea primită, argumentând, însă, că nu poate accepta, pentru că îşi doreşte foarte mult să se ocupe de sportivii pe care îi are la Corona, alături de care vrea să respecte programul competiţional în care aceştia reprezintă clubul”.

CITEȘTE ȘI: Corona Brașov, acuze dure la adresa Federației Române de Schi Biatlon, după ce Ioan Achiriloaie ratează Jocurile Olimpice!

Și totuși, România ESTE PREZENTĂ la Mondialele de schi alpin ale juniorilor!!! Care e motivul pentru care Mihnea Olteanu (Corona Brașov) a fost sărit din schemă?!…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare