Sport

Brașov – polul românesc al padelului / 11 jucători brașoveni participă la Cupa României

Brașov – polul românesc al padelului.

În perioada 8-10 decembrie 2023, Timișoara găzduiește prima ediție a Cupei României la padel, un turneu final unde vor lua startul doar primii 12 jucători (la fiecare categorie) clasați la finalul sezonului organizat în 2023 sub numele de CIRCUITUL PROFESIONIST DE PADEL. Circuitul a găzduit 8 etape în 5 orașe (București, Brașov, Timișoara, Craiova și Cluj) și a consemnat o dezvoltare continuă a acestei noi discipline sportive în Româna

În ultimele 14 luni, Brașovul a devenit centrul padelului din țara noastră prin cele 2 centre PADEL PALACE, care se așează deja pe locuri fruntașe ale Europei în ceea ce privește infrastructura din domeniu.

Odată cu o infrastructură de calitate, la Brașov s-a dezvoltat o comunitate ce a depășit recent numărul de 300 de jucători adulți și deja sunt peste 20 de copii care învață tainele acestui sport.

Brașov – polul românesc al padelului

În 2023, la Brașov s-a organizat cel mai mare turneu de padel organizat vreodată în S-E Europei, unde au luat startul 206 jucători.

Pentru Cupa României 2023, din cadrul PADEL PALACE BRAȘOV s-au calificat 11 jucători. La masculin numărul 1 național este brașoveanul ROBERT COMAN și tot la prima divizie este calificat NICU ROZOREA. VICTOR CRISTOLOVEAN, IDU VLAD și PETRE GANSCA vor lua startul la divizia 2 masculin, în timp ce IONUȚ ANEI va fi singurul brașovean la divizia 3 masculin. Surpriza plăcută o aduce categoria fetelor, unde Brașovul va avea 5 reprezentante din totalul de 12 participante: ELENA SEIDECARU, DIANA JURUBESCU, CĂTĂLINA ROZOREA, MĂDĂLINA ROFEL și LABĂR PAULA.

Brașov - polul românesc al padelului | MyTex.ro
Brașov - polul românesc al padelului / 11 jucători brașoveni participă la Cupa României 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare