Sport

BRAŞOV. Planuri mari la Săcele. Proiect pentru un centru de copii şi juniori puternic

 

Precizia Săcele a ratat, din cauza coronavirusului, şansa de a lupta pentru promovarea în Liga 3 la fotbal în sezonul trecut.

Săcelenii au schimbat în vară staff-ul tehnic, fostul intrnaţional Tiberiu Ghioane preluând gruparea de lângă Braşov. Totodată, s-a făcut şi o colaborare cu Colţea Braşov, iar săcelenii ocupă prima poziţie în campionatul Ligii 4, fiind singura grupare neînvinsă. Precizia are 16 puncte, cu 5 peste a doua clasată, ACSM Codlea.

„Consider că Precizia Săcele este un club de tradiţie în fotbalul românesc şi cred că trebuie să ducem mai departe această treadiţie. După tot ce s-a întâmplat la finalul sezonului trecut, am considerat că este momentul pentru a începe colaborarea cu Tibi Ghioane, cu care au mai fost contacte. Tibi face parte din elita fotbalului românesc. Ne dorim o colaborare pe termen lung şi vrem să facem performanţă. Apoi, am intrat şi într-o colaborare cu Colţea Braşov şi cu Ciprian Jurubescu, pentru a putea construi o echipă cu care să abordăm acest sezon”, a declarat preşedintele clubului, Adrian Săcelean.

Pe lângă echipa de seniori, la Săcele sunt planuri mari în ceea ce priveşte un centru de copii şi juniori puternic, dar şi o recosmetizare a bazei sportive, care ar include, pe lângă modernizarea Stadionului „Precizia”, construcţia unui teren sintetic şi a unui balon pentru perioada de iarnă.

„Cât timp vom face totul profesionist, sunt convins că vom reuşi. Un obiectiv important pentr noi este să construim un centru de copii şi juniori puternic. Este nevoie de aşa ceva la Săcele. Momentan, vorbim despre un proiect, dar scopul nostru este ca în 4-5 ani să ajungem să avem echipe în competiţiile de juniori. Copiii care vor veni la centrul nostru nu vor plăti, totul va fi suportat de club. Este planul nostru şi sper să reuşim. Momentan, lucrăm la definitivarea acestui plan, vrem ca totul să fie făcut în mod profesionist”, a adăugat Adrian Săcelean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare