Sport

BRAŞOV. PERFORMANŢĂ. CSU Braşov, vicecampioana României la U18. „Putem ataca supremaţia echipei din Sf. Gheorghe”. Condiţiile cerute de Dan Calancea

 

CSU Braşov este vicecampioana României la baschet feminin U18. În turneul final, care a avut loc la Timişoara, după ce au trecut în semifinale de LPS Satu Mare, 85-70, fetele antrenate de Nenad Marinkovic au pierdut finala cu Olimpia Rapid București 34-58.

Dan Calancea, tehnicianul echipei de senioare a Braşovului, Olimpia CSU, a vorbit pentru www.mytex.ro despre performanţa junioarelor, dar şi despre ce ar trebui să se întâmple pentru ca oraşul nostru să se implice în lupta pentru titlu şi să oprească supremaţia formaţiei din Sf. Gheorghe.

„Este o performanţă deosebită, mai ales dacă ţinem cont de condiţiile în care a fost obţinută. Această echipă nu a avut unde să se antreneze. Sala de sport a Liceului de Informatică a fost dată unui club de volei şi noi am fost scoşi de acolo – un gest total lipsit de fair-play. Noi, cum am putut, am investit în acea sală. Dintre cele 12 fete care au jucat finala, doar 3 au 18 ani, restul au 16 ani. Unele dintre ele au făcut deja pasul şi au jucat în echipa mare. Alexia Frâncu şi Ioana David au fost a şaptea şi a opta marcatoare în acest sezon pentru Olimpia CSU. Majoritatea fetelor sunt jucătoare de mare perspectivă. Sperăm că ele vor continua la Braşov şi nu vor pleca în alte părţi, cum s-a mai întâmplat. Visul meu este câştigarea titlului în Liga Naţională. Cu aceste fete şi cu sume care nu sunt astronomice pentru jucătoare străine, Braşovul poate stopa supremaţia echipei din Sf. Gheorghe. Trebuie doar un minim interes şi susţinere. Până şi dacă am avea asigurată chiria la Sala Sporturilor, un lucru normal cred eu, ar reprezenta un mare ajutor”, a punctat Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare