Sport

BRAȘOV. Paul Enache, mesaj DUR către Elisabeta Lipă!!!

 

Managerul general al grupării FC Brașov a vorbit, invitat fiind la Sport Total FM, și despre situația în care se află sportul românesc, la marginea prăpastiei.

În ceea ce privește proiectul inițiat de Elisabeta Lipă, de modificare a Legii Sportului, Paul Enache a declarat pentru sursa citată: „Pentru legea pe care doamna Lipă a propus-o Parlamentului, i-aș sugera să-și dea demisia din funcția de ministru al Sportului, pentru că nenorocește definitiv sportul românesc. Sper să nu treacă această noua lege a sportului. Altfel, ne vom aduna la FRF, într-o Adunare Generală, pentru a discuta viitorul fotbalului românesc”.

În noul proiect al Legii Sportului este prevăzut, printre altele, ca grupările sportive să nu mai primească bani pentru salarii de la bugetele consiliilor locale și județene.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] federale din 2018, potrivit stenogramelor din ședințele de campanie, Goga l-a înjurat pe Paul Enache, fost antrenor la Tractorul și FC Brașov. Motivul: acesta din urmă l-a susținut pe Ionuț […]

Back to top button