Sport

BRAŞOV. Pas important pentru Rareş Burnete. La 17 ani, convocat la Naţionala U19

 

La doar 17 ani, atacantul Rareş Burnete a fost convocat în premieră la Naţionala U19 a României, care, în perioada 10-16 noiembrie va evolua în primul tur al calificărilor pentru Campionatul European din 2022. În această fază, „tricolorii” se vor duela cu Letonia, Turcia şi San Marino.

Burnete a fost format de CS Colțea 1920 Brașov, a evoluat în câteva meciuri şi la SR Braşov în Liga 3, iar în toamna anului 2020 a fost transferat de echipa italiană Lecce. De atunci el evoluează constant la formaţia Primavera a clubului din „Cizmă”, dar a prins lotul, fiind rezervă şi la echipa mare, care joacă în Serie B.

„Sunt bucuros că am fost convocat la o categorie superioară de vârstă. Sper să pun umărul și să ne calificăm. Perioada la Colțea CELTA Brașov mi-o aduc aminte mereu cu plăcere, acolo m-am format. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit până acum la cariera mea, voi munci în continuare și vreau să-mi îndeplinesc obiectivele”, a declarat Rareş Burnete.

Cătălin Suciu, primul antrenor al lui Rareș Burnete, a menţionat: „Era un copil timid dar foarte ambițios, mereu ascultător și corect cu el și cu cerințele antrenamentelor. Rapid a câștigat respectul colegilor și al meu, chiar l-am botezat «IBRA». Mă bucur mult pentru el și sunt convins că vor urma și alți copii formați de noi să reprezinte cu mândrie fotbalul brașovean”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare