Sport

BRAȘOV. Olimpic Cetate Râșnov încearcă surpriza. „Dacă vom fi sus, nu ne vom da la o parte. Cred că ar fi fonduri pentru Liga 2”

 

Olimpic Cetate Râșnov a fost mutată de FRF din Seria 5 în Seria 3 a Ligii 3. Formația antrenată de Florin Dârvăreanu ar putea fi surpriza noului sezon și ar putea să se implice în lupta pentru promovare, deși obiectivul propus de club este un loc în top 6.

Totuși, Dârvăreanu este optimist și spune că, dacă rezultatele vor veni și echipa va fi pe primele locuri, ar putea încerca promovarea.

„Obiectivul nostru este același ca în sezonul trecut, un loc în primele 6. Suntem în situația din vara trecută. Suntem într-o serie nouă, necunoscută pentru noi. Nu știm echipele, trebuie să fim precauți la început. Am construit o formație solidă și ne vom bate la fiecare meci pentru ca la final să ne îndeplinim obiectivul. Slatina și Alexandria sunt echipele care au ca obiectiv promovarea. Asta este pe hârtie, pe teren vom vedea. Si noi avem o echipă bună, dar nu joacă numele fotbaliștilor. Important este să fim puternici ca și grup. Este destul de greu să ne batem pentru primul loc, dar, dacă vom fi în situația de a ne lupta pentru promovare, nu ne vom da la o parte. Dacă ne duce valul și vom avea rezultate bune, vom încerca. Eu cred că la Râșnov ar fi fonduri pentru Liga 2. Este un oraș care s-a dezvoltat. Potențial ar fi”, a declarat Florin Dârvăreanu, antrenorul celor de la Olimpic Cetate Râșnov.

FOTO: Facebook Olimpic Cetate Râșnov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare