Sport

BRAȘOV. Olimpia, cu infirmeria plină

 

Olimpia Brașov va juca mâine, de la ora 19.00, la Tg. Mureș, în etapa a 5-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

„Orice meci din acest campionat este dificil. Ne confruntăm cu probleme de lot, sunt multe fete accidentatate, dar mergem să câștigăm la Tg. Mureș. Campionatul este unul puternic și echilibrat. Sper ca echipa noastră să joace din ce în ce mai bine și să începem să adunăm victorii. După partida de la Tg. Mureș campionatul se va întrerupe, iar pentru noi este un lucru bun. Dintre cele cinci jucătoare străine, patru sunt accidentate. Pesovic este în recuperare după entorsa suferită cu Alba Iulia, Ieva Kazlauskaite este răcită, nu s-a antrenat, Handford este accidentată la genunchi, iar Durett la gleznă. Ele au spus că vor face tot posibilul să fie pe teren la Tg. Mureș, chiar dacă nu sunt apte 100%. Nu va fi ușor, respectăm adversarul, dar vom face tot ce putem pentru a câștiga”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

După această etapă, Liga Națională de baschet feminin se va întrerupe pentru meciurile Naționalei României cu Slovenia și Franța, primele din campania de calificare la Women’s EuroBasket 2019.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare