Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, victorie în primul amical

 

Olimpia CSU Brașov a câștigat prima partidă jucată la Turneul Memorial Takacs Karoly, competiție care are loc la Tg. Mureș.

Formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic a trecut de gazdele la CSM Tg. Mureș, scor 97-72, pe sferturi 26-16, 31-18, 20-24, 20-14.

Tarter – 27 p, Pesovic – 25 p, Podar – 16 p, Bartee – 14 p, Filip – 9 p, Al Ash Hab – 6 p, au marcat pentru echipa noastră.

„A fost un prim meci de verificare util, venit după o perioadă de acumulare și antrenamente intense. Începem să intrăm în ritm și să se fixeze relațiile de joc. Le felicit pe fete pentru evoluția de astăzi, ținând cont de condițiile speciale în care am jucat. Doar 6 jucătoare au fost apte fizic și medical. Ferenczi și Arsenic vin după probleme medicale și nu am vrut să le forțez. Urmează meciul cu Universitatea Cluj de mâine în care vom lucra tot pentru omogenizarea realțiillor de joc”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Mâine, de la ora 15.30. Olimpia CSU Brașov se va duela cu Universitatea Cluj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button