Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, teste cu CSM Târgoviște și CSBT Alexandria

 

Olimpia CSU Brașov va juca la finalul acestei săptămâni două partide amicale la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. La turneul organizat de gruparea de la poalele Tâmpei vor mai participa CSM Târgoviște și CSBT Alexandria. La competiție ar fi trebuit să fie prezentă și CSU Alba Iulia, însă respectiva grupare s-a desființat recent din cauza problemelor financiare.

Mâine, de la ora 16.00, va avea loc prima partidă a turneului, față în față urmând să fie CSM Târgoviște și CSBT Alexandria. Joi, de la ora 14.00, Olimpia CSU Brașov se va duela cu CSM Târgoviște, cu ocazia acestei confruntări fiind anunțată și prezentarea lotului formației lui Dan Calancea. În fine, vineri dimineață, de la ora 11.00, Olimpia CSU Brașov o va întâlni pe CSBT Alexandria, în ultimul joc al turneului.

„Este al doilea și probabil ultimul nostru turneu de pregătire înaintea startului sezonului. După retragerea formației din Alba Iulia s-ar putea să se facă un alt țintar, iar startul sezonului să fie amânat cu o săptămână. Ar fi bine să începem mai târziu, întrucât am avut puțin timp de pregătire. În aceste teste ne vor interesa și rezultatele, dar acestea nu reprezintă cel mai important aspect. Vom încerca să jucăm și la rezultat, dar ne dorim să lucrăm și la relațiile de joc și la omogenizarea echipei. Față de turneul de la Tg. Mureș, vor evolua Maria Ferariu, care a avut o pauză după o vară plină, și Andra Haas, care vine după participarea la Campionatul European 3×3”, a declatat antrenorul Dan Calancea. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Încă un transfer la Olimpia CSU


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button