Sport

BRAŞOV. Olimpia CSU s-a calificat în final four-ul Cupei României. Dan Calancea: „Cupa este o competiţie aparte. Orice e posibil”

 

Olimpia CSU Braşov a dispus astăzi la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, cu 109-47, pe sferturi 32-11, 39-13, 24-11, 14-12, de Universitatea ICIM Arad şi s-a calificat în final four-ul Cupei României la baschet feminin. În tur, arădencele s-au impus cu 70-53. 

Formaţia antrenată de Dan Calancea şi Nenad Marinkovic nu a avut nici o problemă în partida de astăzi, cu o grupare măcinată de probleme financiare, care şi-a pierdut toate jucătoarele importante.

Pentru „olimpice” au marcat: Logan – 21 p, M. Fereriu – 17 p, Haas – 16 p, Pesovic şi A. Ferariu – 11 p, Sharpe – 9 p, Mitic şi Bartee – câte 6 p, Ardelean şi Chiş – câte 5 p, Chirilă – 2 p.

„O calificare normală, în condiţiile în care, din păcate pentru baschetul feminin românesc, Aradul a ajuns în această situaţie. Altele ar fi fost datele probleme dacă rivalele s-ar fi prezentat cu echipa pe care au avut-o în prima parte a sezonului. Pentru noi a fost un meci util. Am încercat să o folosesc mai mult pe Brittany Logan. Are nevoie de o perioadă de timp să se acomodeze cu echipa, cu sistemele noastre de joc. Sperăm să o integrăm cât se poate de rapid. În final four-ul Cupei României şi în play-off-ul Ligii Naţionale se poate întâmpla orice. Trebuie să ne pregătim bine şi să ne gândim doar la victorii. În cele două semifinale din Cupa României nu există favorite. Este o competiţie care are farmecul ei, orice rezultat este posibil. Sper să câştigăm cu Galaţiul în semifinale, apoi nu mă interesează ce adversar vom avea în finală. Sper că faptul că jucăm pe teren propriu va conta. Sper că oamenii vor veni să ne încurejeze. Dacă vom avea fanii pe care i-am avut în ultimele jocuri putem face lucruri frumoase”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button