Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU – Phoenix Știința Constanța, în sferturile LNBF. Calancea: „Va fi o serie foarte dificilă, dar ne dorim să ne calificăm în semifinale”

 

În prima fază a play-off-ului Ligii Naționale de baschet feminin, sferturile de finală, Olimpia CSU se va duela cu Phoenix Știința Constanța. Seria se va disputa în sistemul cel mai bun din 5 meciuri, primele două fiind programate la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, luni și miercuri, de la ora 18.00. Partida a treia se va juca pe 14 aprilie, la Constanța, unde ar avea loc și un eventual meci 4, pe 16 aprilie. Dacă va fi nevoie, disputa decisivă a seriei va fi la Brașov, pe 19 aprilie.

„Play-off-ul este o altă competiție. Nu vom cădea în greșeala de a ne considera dinainte calificați în semifinale. Va fi o serie foarte dificilă. Probabil, Constanța are un plus la omogenitate, în condițiile în care a evoluat în această formulă de la startul sezonului. La noi au fost multe schimbări. Sunt convins că fetele vor da totul și ne dorim să ne calificăm în semifinale”, a declarat antrenorul formației de la poalele Tâmpei, Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare