Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, învinsă în optimile Cupei României la baschet feminin

 

Olimpia CSU a pierdut în această seară, la Sf. Gheorghe, 62-71, pe sferturi, 19-23, 10-18, 16-15, 17-15, partida cu SCM Timișoara, din optimile Cupei României la baschet feminin.

„Olimpicele” au făcut un meci prost, piesele importante fiind departe de ceea ce arată în mod normal. Au fost ratări, greșeli de pasare, iar cu o asemenea evoluție nu se puteau emite pretenții, chiar dacă nici adversarele nu au fost la cel mai înalt nivel. De exemplu, Olimpia CSU a terminat cu un procentaj al reușitelor la aruncările de două puncte de 48%, 23 de reușite din 47 de aruncări. La 3 puncte lucrurile au stat mult mai rău, 15%, trei reușite din 20 de încercări. În fine, și la „libere” s-a stat extrem de modest, 46%.

Au marcat pentru echipa noastră: Higgins – 17 p, Handford – 16 p, Dumitrache – 10 p, Irimia – 9 p, Radovic – 4 p, Moraru, Pesovic și Al Ash Hab – câte 2 p. 

„Trebuie să felicităm echipa din Timișoara, a jucat mai bine decât noi și au meritat victoria. Noi am greșit mult, am încarcat să revenim, dar nu am putut recupera handicapul”, a declarat Ana Radovic.

„Cred că Timișoara și-a dorit mai mult calificarea în acest meci. Echipa mea a fost de nerecunoscut. Nu pot să găsesc explicații pentru prestația foarte slabă din jocul de astăzi. Au fost foarte multe ratări, greșeli impardonabile la acest nivel”, a punctat antrenorul Dan Calancea.

Astfel, Olimpia CSU a părăsit repede turneul Final 8 al Cupei României, iar de acum se poate concentra pe Liga Europei Centrale, competiție al cărei turneu Final 4 îl va găzdui și care poate aduce un trofeu european.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare