Sport

BRAȘOV. Oficialii ACS „SR” Municipal au luat foc. „Se vrea scoaterea Brașovului din lupta de promovare. Chiar suntem proștii proștilor?”

 

Oficialii formației ACS „SR” Municipal sunt revoltați de decizia FRF de a trimite formația de sub Tâmpa în Seria 3 a Ligii 3.

„Am rămas consternat. Nu se poate așa ceva. Vreau să știu ce pe criterii ne-au băgat acolo. Nu înțeleg de ce pe noi ne-au trimis în Seria 3, iar Râșnov și Hărman au fost puse în Seria 5. Chiar nu înțeleg. Vom face o întâmpinare către președintele FRF. Nu mă interesează adversarele, dar nu e corect. Se vede că seriile s-au făcut pentru unele echipe. Obiectivul nostru rămâne promovarea. Nu ne temem de nici o echipă. Ne batem și cu Dragnea”, ne-a declarat președintele „galben-negrilor”, Vasile Dochița.

„Se vrea scoaterea Brașovului din lupta de promovare. Cum e posibil să faci așa ceva? Cum să le pui pe Hărman și pe Râșnov într-o serie, iar pe noi în alta? Pe ce criterii s-au făcut seriile? Special ca să nu promovăm. Sâmbătă facem o conferință de presă. Un rol important îl are Octavian Goga (președinte AJF Brașov și vicepreședinte FRF – n.r.), care nu a făcut nimic pentru Brașov. Cheltuim și o grămadă de bani pentru deplasări. Chiar suntem proștii proștilor? Chiar nu mă interesează alte echipe, nu contează numele adversarelor, dar mă interesează că și-au batut joc de noi. Obiectivul rămâne promovarea. Nu îmi e frică de nimeni, că e Dragnea, că e fiul lui. Ne batem cu toată lumea. Nu joacă Dragnea. Se joacă pe teren, chiar dacă cei de acolo au un buget imens. Dar nu e normal să bagi două echipe din Brașov într-o serie, iar pe a treia să o trimiți în alta. Suntem din Afganistan noi?”, a tunat și managerul Paul Enache.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. SURPRIZĂ. FRF a trimis-o pe ACS „SR” Municipal în serie cu Craiova lui Mititelu și cu echipa lui Dragnea. Râșnov și Hărman în Seria 5


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare