Sport

BRAȘOV. O nouă achiziție în haita „lupilor”!!!

 

Conducerea secției de hochei a grupării brașovene Corona a anunțat astăzi, pe site-ul oficial, transferul unui nou jucător.

Este vorba de canadianul Jean-François Plante, caracterizat ca fiind un centru foarte rapid și tehnic.

În perioada 2009-2014 a jucat în liga canadiană de tineret QMJHL (la echipe precum Shawinigan Cataracte, Rimouski Océanic, Sherbrooke Phoenix și Victoriaville Tigres).

Evoluțiile foarte bune i-au adus o bursă din partea Universității Moncton, pentru care a activat în perioada 2014-2018.

În sezonul 2016/2017 a fost golgheterul ligii USports (cu 28 de goluri marcate) și a fost selecționat în „echipa ideală” a ligii. În aprilie 2017 a primit și titlul de cel mai bun sportiv al Universității Moncton.

A absolvit universitatea în 2018 (licențiat în kinetoterapie) însă a rămas în liga universitară USports, deoarece s-a înscris la un program de studii post-universitare în științele sănătății și kinetoterapie la Universitatea din Ottawa.

Pentru echipa Universității Ottawa a evoluat sezonul trecut într-un număr de 26 de meciuri în sezonul regulat, reușind să realizeze 23 de puncte (10 goluri și 13 pase decisive). În playoff a avut 5 apariții, marcând un gol și reușind o pasă decisivă.

Foto: Greg Mason

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare