Sport

BRAȘOV. Nume noi la antrenamentele „stegarilor”

Marian Marin ar putea debuta în meciul cu Unirea Tărlungeni. În schimb, Andor nu va avea drept de joc sâmbătă

 

În locul antrenamentului de astăzi, tehnicianul „stegarilor”, Mihai Stere, a programat un meci școală cu echipa de juniori a clubului.

Ștefan Grigorie și portughezul Pedro Marques s-au alăturat lotului, dar nu vor putea evolua în meciul de sâmbătă cu Unirea Tărlungeni.

„Grigorie va semna contractul astăzi. În schimb, Pedro Marques va parafa înțelegerea doar mâine, pentru că am trimis actele la tradus. Am reușit să rezolvăm și contractul lui Marian Marin, astfel că el va putea evolua sâmbătă cu Unirea Tărlungeni. La Andor mai sunt unele probleme. FC Bihor, clubul de unde vine, este în faliment și trebuie să se întrunească toți creditorii pentru ca el să se poată «rupe» de respectiva formație. Acest lucru se va întâmpla vineri din câte am înțeles, astfel că nu va avea drept de joc în etapa următoare. Este inadmisibil ca într-o țară ca România să i se interzică dreptul la muncă unui om, dar asta e situația”, a declarat medicul Gheorghe Popa, președintele C.A. al FC Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare