Sport

BRAȘOV. Nume important la Corona. Un fost campion în Erste Liga cu MAC Budapesta a semnat cu „lupii”

 

Corona Brașov a perfectat un nou transfer.

Clubul de la poalele Tâmpei a anunțat că americanul Jared Brown, 33 de ani, a semnat pentru acest sezon cu trupa antrenată de Julius Penzes.

Brown este un nume important în Erste Liga la hochei. Centrul american a debutat în această competiție la Debrecen, în 2017. Evoluțiile de acolo, 7 goluri și 15 pase decisive în sezonul regulat și patru goluri și 3 pase decisive în play-off, l-au dus pe Brown la MAC Budapesta.

Cu gruparea din capitala Ungariei a făcut un sezon perfect, încununat cu titlul în Erste Liga în 2018. Brown a avut 46 de puncte (13 goluri și 33 de pase decisive) în sezonul regulat și 20 de puncte (6 goluri și 14 pase decisive) în play-off.

Brown a continuat la MAC și după ce această echipă s-a mutat în prima ligă din Slovacia, reușind un sezon regulat bun, 45 de puncte (20 goluri și 25 de pase decisive). În cele 7 partide jucate în play-off, a avut 3 puncte (un gol și 2 pase decisive).

Americanul a început acest sezon la Ujpest, cu 13 puncte (5 goluri și 8 pase decisive) în 12 meciuri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare