Sport

BRAȘOV – MONDIALELE DE SCHI NORDIC PENTRU JUNIORI ȘI TINERET. Ce le-a transmis secretarul general al FIS organizatorilor?!…

 

În perioada 22-28 februarie, județul Brașov va găzdui în stațiunile Râșnov, Cheile Grădiștei și Predeal Campionatul Mondial de schi nordic pentru juniori și tineret – Under 23.

Cu această ocazie, astăzi, Sarah Lewis (foto), secretarul general al Federației Internaționale de Schi, le-a transmis organizatorilor, în speță conducerii Federației Române de Schi și Biatlon (FRSB): „Această competiție este punctul culminant al sezonului pentru tinerii schiori, care așteaptă startul cu mare entuziasm. Permiteți-mi să vă urez succes! Am înțeles că la Campionatele Mondiale de biatlon ale juniorilor lucrurile au decurs O.K. Sper ca și organizarea acestor întreceri să fie un succes deplin”.

Potrivit paginii de Facebook a FIS dedicată Mondialelor de schi nordic juniori și tineret, la acest eveniment vor participa peste 400 de sportivi din 30 de națiuni în probele de sărituri cu schiurile, schi fond și combinată nordică. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare