Sport

BRAŞOV. Mihaela Hogaş şi-a pus o dorinţă pentru 2021. „E cel mai important an din cariera mea. Vreau să mă calific la Jocurile Olimpice de la Beijing”

 

Braşoveanca Mihaela Hogaş, cea mai valoroasă patinatoare de viteză a României, are planuri mari pentru noul an, unul în care vrea să îşi îndeplinească visul şi să obţină calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing, care vor avea loc în 2022.

Despre 2020, Mihaela Hogaş a menţionat că a reprezentat o adevărată provocare din cauza pandemiei de Covid-19.

„În primul rând îmi doresc sa revină totul la normal. Anul 2021 va fi cel mai important an din cariera mea, fiind sezonul de calificare la Olimpiadă. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi aptă să pot să muncesc pentru visul meu, Jocurile Olimpice de la Beijing din 2022. Îmi doresc să am susţinere să ajung la cea mai mare competitie la nivel mondial. Competiţia este foarte grea şi trebuie să concurez cu ţări precum Rusia, Olanda, China, care au buget şi baze de pregătire. Cu toate acestea, eu sunt foarte determinată şi cu cât se apropie anul 2021 cu atât simt mai mult puterea interioară şi mă simt pregătita să fac tot ce îmi stă în putere să reprezint Braşovul şi România cu succes, alături de echipă şi antrenorul meu, Bogdan Stănescu”, a spus Mihaela Hogaş pentru pagina de Facebook a clubului Corona Braşov.

FOTO: Facebook CSM Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare