Sport

BRAȘOV. Mihaela Hogaș, două recorduri naționale la Mondialele de patinaj viteză

 

După ce a încheiat pe locul 8 la 1.000 de metri în finala Cupei Mondiale la patinaj viteză pentru juniori, Mihaela Hogaș, sportivă legitimată la Corona Brașov, a participat la Campionatele Mondiale pentru juniori, competiție care a avut loc în SUA, la Salt Lake City.

Hogaș a reușit două recorduri naționale în probele de 500 m (39.87) și 1.000 m (1:18.77), terminând pe ambele distanțe pe poziția a 18-a. La 1.500 m, brașoveanca s-a clasat pe locul 21, cu timpul de 2:03.34.

„Ştiam că va simţi o presiune mare, fiind ultimul concurs la juniori. Am avut ceva probleme cu acomodarea la fusul orar, dar am încercat sa depaşim acest aspect. La Campionatul Mondial au participat sportive din peste 25 de ţări. Mihaela a fost într-o formă foarte bună, dar presiunea concursului şi emoţiile şi-au spus cuvântul. Am reuşit să batem încă o dată recordurile naţionale în probele de 500 şi 1.000 de metri. Am încheiat junioratul cu rezultate foarte bune, dar pe viitor ne dorim o medalie la categoria neoseniori. Am analizat bine acest sezon, iar în aprilie vom începe pregătirea pentru următorul, cu gândul la o medalie”, a declarat antrenorul Bogdan Stănescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare