Sport

BRAȘOV. Mihaela Hogaș confirmă

 

După trei etape din Cupa Mondială la patinaj viteză, categoria neoseniori, brașoveanca Mihaela Hogaș, legitimată la Corona, ocupă poziția a doua în clasamentul general.

După „argintul” cucerit în etapa de la Helsinki – Finlanda (26-27 ianuarie), Hogaș a urcat din nou pe podium, pe treapta a treia, la Baselga di Pine – Italia (9-10 februarie). Anul trecut, la Tomaszow Mazowiecki – Polonia (24-25 noiembrie), reprezentanta noastră a terminat pe locul 7. Toate rezultatele au venit în proba de 500 m.

„Trebuie să recunoaştem că a fost mai mult decât ne-am aşteptat. Suntem foarte multumiţi de clasările pe podium, dar mai ales de locul 2 la general. Obiectivul nostru final este reprezentat de Jocurile Olimpice din 2022, până atunci sperăm să avem rezultate din ce în ce mai bune şi să fim susţinuţi”, a declarat antrenorul Bogdan Stănescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare