Sport

BRAŞOV. Mihaela Hogaş „atacă” Europenele de patinaj viteză

 

Mihaela Hogaş, legitimată la Corona Braşov, va participa, în perioada 16-17 ianuarie, la Campionatele Europene de patinaj viteză, care vor avea loc la Heerenveen, în Olanda.

„Abia așteptam acest moment, după multe luni în care nu am simțit emoțiile competiției. Am muncit foarte mult pentru aceste concursuri internaționale și sunt fericită că, în condiții mai speciale, reușim să ne menținem în top. La Campionatul European și la cele două Cupe Mondiale, îmi doresc să obțin noi recorduri naționale și să vin o poziție bună în clasament. Sunt fericită să reprezint România și CSM Corona la cele mai importante concursuri ale sezonului și sper din suflet să fac din nou brașovenii mândri de rezultatele pe care le voi avea”, a declarat Mihaela Hogaş.

„După o perioadă grea, în care Mihaela nu a patinat 40 zile, revenirea a fost și mai dificilă, în antrenamentele pe gheață. Și totuși, cu toate aceste dificultăți, 
ne-am antrenat inclusiv de Crăciun și Revelion, iar la cocursul test de la începutul acestui an, a bifat un timp foarte bun, stabilind un nou record personal. Avem încredere că forma ei va crește și așteptăm cu nerăbdare startul în concursurile internaționale mult așteptate, anume Europenele si etapele de Cupă Mondială”, a menţionat şi antrenorul Bogdan Stănescu.

După Campionatele Europene, Hogaş va lua startul la două etape din Cupa Mondială, 23-24 şi 30-31 ianuarie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare