Sport

BRAȘOV. Mihaela Hogaș, „ARGINT” în finala Cupei Mondiale!

 
Iată încă o performanță remarcabilă în contul clubului Corona Brașov în ceea ce privește sporturile de iarnă! (vezi și: LA ÎNĂLȚIME PENTRU CORONA BRAȘOV ȘI ROMÂNIA! Ania Caill face senzație în Cupa Europei!)
 
Brașoveanca Mihaela Hogaș, sportivă antrenată de Bogdan Stănescu, a ocupat locul secund în proba de 1.000 de metri contând pentru finala Cupei Mondiale la patinaj viteză – neoseniori – de la Minsk. Ea este a doua și în clasamentul general.
 
„Mă pregătesc de ani de zile pentru momente de genul acesta, sunt puţin obosită după atâtea curse şi deplasări, dar fericită că am mai terminat încă o cursă pe podium. Ştiu sigur că voi ajunge să îmi îndeplinesc şi visul de a termina o cursă de Cupă Mondială pe prima poziţie şi de a mă întoarce acasă cu aurul la gât. Acum vreau doar să mă odihnesc, pentru că duminică am o altă cursă importantă, cea de 500 de metri, în care vreau de asemenea să prind podiumul”, a declarat Mihaela Hogaș pentru contul de Facebook Corona Brașov – Patinaj Viteză

„A fost o cursă foarte bună pentru Mihaela Hogaş, dar, din păcate, s-a clasat pe locul doi. Nu trebuie să fim însă dezamăgiţi sau supăraţi, este o performanţă pentru ea şi am convingerea că va reuşi, la un moment dat, să îşi îndeplinească acel vis, de a termina pe prima poziţie o finală de Cupă Mondială”, a punctat și antrenorul Bogdan Stănescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare