Sport

BRAȘOV. „Meciul Stelelor de Crăciun”. FC Brașov UEFA, „Vedetele” Brașovului și Colțea 1920 Brașov au jucat pentru copiii defavorizați

  • stelecraciun1_261553.jpg
  • stelecraciun2_261554.jpg
 

Aproximativ 1.000 de oameni au fost prezenți la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” la cea de-a patra ediție a galei „Meciul Stelelor de Crăciun”. Evenimentul organizat de CS Colțea 1920 a fost unul caritabil, oameni intrând pe baza unei donații în haine, alimente sau rechizite școlare. Din donații s-au strâns aproximativ două tone de alimente, rechizite, jucării și haine care au ajusn prin intermediul fundației „Casa Mea” la câteva case de tip familial din Prejmer, Hărman și Lunca Câlnicului.

Gala a fost un triunghiular la care au participat FC Brașov UEFA, formație alcătuită din fostele glorii ale „galben-negrilor” care au dus echipa de sub Tâmpa pantru ultima oară în Cupa UEFA și au adus la Brașov Internazionale Milano, „Vedetele” Brașovului, trupă alcătuită din sportivi, politicieni sau oameni de radio, și Colțea 1920, grupare care evoluează în Liga 4.

Rezultatele triunghiularului:

FC Brașov UEFA – Colțea 1920 Brașov 3-0 (Marian Ivan, Gnandt 2)

Colțea 1920 Brașov – „Vedetele” Brașovului 3-3, 5-3 penalty-uri (Țicalo, L. Nicolae, Firat Cenk / Fl. Iacob, M. Constantinescu, Vali Lazăr; Robi Sava și Liviu Nicolae au înscris la loviturile de departajare pentru Colțea)

„Vedetele” Brașovului – FC Brașov UEFA 5-3 (Borodi, Fl. Iacob 2, M. Constantinescu 2 / Stere, Gnandt , M. Ivan).

„Este prima dată când mă aflu printre organizatori. Astfel de evenimente frumoase pentru comunitate se organizează cu multă muncă și vreau să-i felicit pe toți cei implicați în acest proiect pentru eforturile lor. Cea mai bună răsplată a fost să vedem copii fericiți. Prin organizarea acestui eveniment caritabil am vrut să facem o bucurie celor care au nevoie de sprijin. Le mulțumesc sponsorilor și publicului care au fost alături de noi. Este totuși păcat că în Municipiul Brașov mesajul către comunitate nu este unul de incurajare a sportului și a proiectelor pentru copii. O să muncim în continuare și sunt convins că prin fapte vom convinge pe toată lumea”, a declarat Marian Ivan, director general CS Colțea 1920.

La rândul său, Ciprian Jurubescu, președintele CS Colțea 1920 Brașov, a punctat: „Suntem fericiți când facem astfel de lucruri și vedem lume fericită în jurul nostru. Am terminat la înălțime un an dificil și am arătat ca indiferent de obstacole avem capacitatea să continuăm un proiect de care întreaga comunitate brașoveană ar trebui să fie mândră. În fiecare an am colaborat cu alte case de copii. Acum, prin fundația «Casa Mea», totul va merge către casele de copii din Prejmer, Hărman și Lunca Câlnicului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button