Sport

BRAŞOV. Maria Szabo (Celta Academy Braşov), convocată la Naţionala U15

  • mariaszabo.jpg
 

Mădălina Maria Szabo, legitimată la Celta Academy Brașov, a fost convocată la Naţionala U15 a României, care va susţine un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Pe 19 şi 21 august „tricolorele” vor disputa două meciuri test cu reprezentativa similară a Republicii Moldova.

„Clubul nostru se poate mândri cu încă o jucătoare convocată la loturile naționale de fotbal feminin. Portarul Szabo Maria Mădălina va participa în perioada 14-22 august 2022, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, la stagiul de pregătire al echipei naționale de fotbal femin U15. Felicitări Maria!”, a anunţat clubul braşovean pe Facebook.

„Ne bucurăm pentru Mădălina că a reușit într un timp scurt să ajungă între primele jucătoare ale selecționatei României, la nivelul ei de vârstă. Sperăm că pentru toate fetele din cadrul clubului să fie o motivație în plus”, a declarat Liviu Nicolae, antrenorul coordonator al clubului braşovean. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare