Sport

BRAŞOV. „Lupii”, loviţi de COVID-19 şi în Franţa

 

Cu un lot decimat de accidentări şi de Covid-19, Corona Braşov s-a deplasat fară mari pretenţii la Amines pentru meciurile grupei D a turului 2 al Cupei Continentale la hochei pe gheaţă.

În primul joc, „lupii” au cedat, 0-6, în faţa gazdelor de la Amiens Gothiques, după care au dat o replică bună campioanei Italiei, Asiago Hockey. Italienii s-au impus cu 4-2, golurile Coronei fiind marcate de Zagidullin.

Formaţia noastră nu a mai disputat ultimul meci, cel cu Acroni Jesenice (Slovenia), pentru că unul dintre jucători a avut rezultat pozitiv la testarea Covid.

„În ciuda faptului că echipa noastră a fost testată PCR înainte de plecarea spre Amiens și tot lotul deplasat la turneu a primit rezultat negativ, din păcate unul dintre jucătorii noștri s-a pozitivat la Covid-19 după primele două meciuri ale grupei. Astfel, din cauza faptului că o parte dintre jucătorii din lot sunt considerați «contacți direcți», echipa noastră nu a putut intra pe gheață împotriva echipei slovene Jesenice. Brașov Wolves a făcut toate eforturile pentru a-și respecta blazonul și a respecta competiția și a reușit deplasarea în ciuda numeroaselor indisponibilități, prezentându-se la turneu cu doar 17 jucători, însă din păcate pentru noi turneul s-a încheiat după două meciuri. Din păcate se va pune și problema disputării urmatoarelor meciuri din Erste Liga, avandu-se în vedere că nu vom dispune de suficienți jucători valizi, o parte dintre hocheiştii care nu au făcut deplasarea fiind deasemenea depistați pozitiv”, au menţionat oficialii clubului pe Facebook Brasov Wolves.

FOTO: Facebook Brasov Wolves


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare