Sport

BRAŞOV. „Lupii”, în FINALA Cupei României

 

UPDATE. „Lupii” se vor duela în finală cu Sport Club Miercurea Ciuc, care a învins-o pe CSM Galaţi, scor 3-2.

Corona Braşov este prima finalistă a Cupei României la hochei pe gheaţă.

„Lupii” au câştigat grupa A a competiţiei care are loc la Galaţi. După un succes clar în meciul inaugural, 11-1, cu Sportul Studenţesc, astăzi echipa noastră a câştigat meciul decisiv pentru accederea în finală, 7-4, cu ACSH Gheorgheni.

Corona a început perfect şi după 12 minute conducea cu 4-0. A Vasile a deschis scorul, Valchar a majorat avantajul, Gliga a făcut 3-0, iar Valchar a „închis” cele 12 minute de vis ale braşovenilor. A urmat însă o relaxare a „lupilor”, iar harghitenii au revenit în meci. St-Amant, Pance şi Troncinsky au punctat pentru Gheorghieni şi au redus avantajul Coronei la un singur gol. Până la finalul reprizei a doua lucrurile au revenit însă la normal, după golurile semnate de Wilson şi Valchar, care au dus scorul la 6-3. Ultima treime a început cu o nouă reuşită a harghitenilor, Peter reducând din nou din handicap. Scorul final, 7-4 pentru Corona, a fost stabilit de acelaşi Valchar, cu 20 de secunde înainte de expirarea timpului regulamentar, cu o reuşită în poarta goală.

În finala care va avea loc duminică, „lupii” se vor duela cu învingătoarea confruntării CSM Galaţi – Sport Club Miercurea Ciuc, care va începe la ora 19.00.

FOTO: Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare