Sport

BRAŞOV. „Lupii”, două victorii clare în Erste Liga

 

Corona Braşov şi-a revenit după perioada în care lotul a fost afectat de Covid-19 şi a reuşit două victorii importante în Erste Liga la hochei pe gheaţă.

Pentru sezonul regulat, obiectivul braşovenilor s-a schimbat după ce au pierdut multe partide la masa verde, în condiţiile în care liga nu a fost de acord cu reprogramarea partidelor din perioada „Covid-19”. Astfel, „lupii” încearcă să termine prima parte a campionatului în top 6.

Vineri seară, la Patinoarul „Olimpic”, Corona a trecut fără probleme de MAC Ujbuda, 4-1 (Hunt, Gliga 2, Zagidullin / Izacky). Sâmbătă a urmat un nou succes la scor, 6-1 (Williamns, Borisenko, Huard, Z. Molnar, Rasulov, Gliga / Madacsi), cu Györ.

Cu 29 p, Corona ocupă locul 6 în clasament. Pentru „lupi” urmează o serie de partide în deplasare, cu Miercurea Ciuc (28 noiembrie), Ferencvaros (2 decembrie), MAC (3 decembrie), Györ (5 decembrie) şi Ujpest (6 decembrie).

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare