Sport

BRAȘOV. „Lupii” au reușit victoria la Galați și pot cuceri titlul național la Patinoarul „Olimpic”

 

Meciul al doilea al finalei Ligii Naționale la hochei pe gheață, Corona Brașov – CSM Galați, a avut nevioe de prelungiri pentru stabilirea învingătoarei. 

„Lupii” s-au impus până la urmă cu 3-2 și au au restabilit egalitatea, 1-1, în seria care se decide în sistemul cel mai bun din 5 meciuri. 

A fost seara canadianului Jereme Tendler, care a marcat toate golurile echipei noastre. Jucătorul venit de la Ferencvaros a deschis scorul în minutul 7, însă Baskov, care a transformat un șut de penalitate, și Mărcuș au întors tabela în repriza secundă. Tendler a restabilit egalitatea în debutul părții a treia, iar până la finalul timpului regulamentar nu s-a mai marcat. În prelungiri, același Tendler a punctat în superioritate golul care a decis partida a doua a seriei.

Confruntările 3 și 4 vor avea loc vineri și sâmbătă, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”, unde „lupii” vor avea șansa de a cuceri al treilea titlu din istoria echipei. 

FOTO: Sorin Pană, Sportul Ilustrat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button