Sport

BRAȘOV. „Lupii” au ratat startul în finala Ligii Naționale la hochei pe gheață

 

Finala Ligii Naționale la hochei pe gheață a început prost pentru Corona Brașov.

„Lupii” au pierdut, în deplasare, primul meci al seriei cu CSM Galați, care se decide în sistemul cel mai bun din cinci confruntări, 2-5.

După o primă repriză fără goluri, Zagidulin a deschis scorul în minutul 5. Pe finalul părții a doua, în doar 31 de secunde, Neznamov și Rybalko au dus scorul la 3-0. Tendler i-a readus pe „lupi” în meci, cu o reușită în ultima secundă a reprizei, iar Trancă a marcat pentru 2-3 în startul reprizei a treia. Din păcate, ai noștri nu au putut termina cursa de urmărire, iar Butochnov a refăcut diferența de două goluri în minutul 54. Pe final a mai înscris și Zabludovsky, iar gălățenii s-au impus cu 5-2 și conduc cu 1-0 în serie.

Meciul al doilea va avea loc mâine seară, tot în Moldova, după care seria se va muta la Brașov pentru duelul 3, programat pe 19 aprilie. Dacă va fi nevoie de un meci 4, acesta va avea loc tot la Patinoarul „Olimpic”, pe 20 aprilie.

FOTO: arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button