Sport

BRAȘOV. „Lupii” au răpus „taurii de oțel”. Jucării de pluș pentru copiii defavorizați…

 

Corona Brașov a reușit o nouă victorie clară în Erste Liga. „Lupii” au trecut cu 4-1, la Patinoarul „Olimpic”, de Dunaujvaros. Zsombor Molnar, Lidhammar și Zsok au dus scorul la 3-0, Nagy a redus din handicap pentru „taurii de oțel”, scorul final fiind stabilit de Peter.

După reușita semnată de Zsombor Molnar, fanii brașoveni au aruncat pe gheață jucării de pluș, care vor fi donate pentru copiii defavorizați. A fost a șaptea ediție a evenimentului „De Sărbători, daruiește un zâmbet”, replica celebrului „teddy bear toss” de peste ocean.

Meciul cu Dunaujvaros a fost ultimul pentru Corona Brașov în acest an în Erste Liga. Cu 65 p, „lupii” ocupă poziția a treia a ierarhiei, la cinci lungimi de liderul Sport Club Miercurea Ciuc. Pe poziția a doua este Ferencvaros, cu 69 p. Ungurii au, însă, trei meciuri în minus față de formațiile din România.

Totuși, Corona va avea un final de an plin. Astăzi, de la ora 18.30, echipa antrenată de Greg Lindqvist va juca, la Cârța, cu Marton Aron. Joi, de la ora 18.30, la Patinoarul Olimpic, „lupii” vor întâlni Sport Club Miercurea Ciuc, într-un meci care ar putea decide câștigătoarea sezonului regulat al Ligii Naționale. Apoi, sâmbătă și duminică, brașovenii vor juca la Galați, cu CSM.

În fine, în perioada 19-23 decembrie, formația noastră se va lupta pentru Cupa României, turneul fiind găzduit de Sport Club Miercurea Ciuc.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button