Sport

BRAȘOV. „Lupii” au învins-o pe Hokiklub Budapesta

 

După ce vineri seară au pierdut, 0-3 cu Ujpest, hocheiștii de la Corona Brașov au luat cele trei puncte din confruntarea cu Hokiklub Budapesta, din Erste Liga la hochei pe gheață, care a avut loc aseară la Patinoarul „Olimpic”.

„Lupii” s-au impus cu 5-1, după un meci pe care l-au controlat. Lidhammar, Dorofeyev, Tendler 2 și Zsombor Molnar au marcat pentru formația antrenată de Greg Lindqvist, reușita oaspeților fiind semnată de Szücs.

„În opinia mea, nu am făcut cel mai bun joc. Totuși, noi am avut 60 de șuturi, în timp ce rivalii au avut doar 17. Este o diferență între cele două cluburi. Hokiklub Budapesta este o echipă nouă. Am luat cele trei puncte, asta este cel mai important. Suntem mulțumiți cu acest lucru, putem juca mai bine data viitoare”, a menționat tehnicianul Greg Lindqvist.

În clasament, Corona Brașov ocupă locul 4, cu 44 p, pe podium fiind Ferencvaros, 58 p, Sport Club Miercurea Ciuc, 54 p, și DEAC, 44 p.

Diseară, de la ora 18.30, Corona va juca la Gheorgheni, partida contând atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională. 

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare