Sport

BRAȘOV. „Lupii” au început antrenamentele pe gheață. Doi ruși în probe

  • corona1.jpeg
 

Hocheiștii de la Corona Brașov au intrat astăzi pe gheața Patinoarului „Olimpic”, în perioada următoare urmând să aibă câte două antrenamente pe zi.

Brașovenii sunt în formulă aproape completă. Sunt toți jucătorii autohtoni, mai puțin Andrei Vasile, care a preferat să plece din nou în America, pentru a încerca să joace acolo. Totuși, Corona îi va face contract, iar el va putea evolua în echipa brașoveană, dacă se va întoarce.

În ceea ce îi privește pe „stranieri”, canadienii care au semnat vor ajunge la Brașov luni după-amiază și vor intra în proframul echipei.

Totodată, la Brașov sunt și doi hocheiști ruși, ambii fundași, Igor Gladun (25 de ani) și Vadim Khrishpents (24 de ani).

Primul a fost crescut la Olimpiyets Surgut, iar în ultimii ani a jucat la echipe din VHL, în Rusia, la Rubin Tyumen, Sokol Krasnoyarsk, Sputnik Nizhny Tagil, dar și în China, la KRS Heilongjiang.

Vadim Khrishpents a fost crescut de Avangard Omsk. El are 3 meciuri în KHL, la Yugra Khanty-Mansiysk, în sezonul 2015-2016. A mai jucat în Kazahstan, la Altay-Torpedo Ust-Kamenogorsk, sau în Ucraina, la HK Kremenchuk, la care aactivat în sezonul trecut.

Cei doi vor fi văzuți de antrenorul Julius Penzes inclusiv la turneul amical din Slovacia, după care tehnicianul va decide dacă îi va păstra.

Altfel, conform draft-ului oferit de cei de la Erste Liga, Corona va începe competiția pe 13 septembrie, cu un meci la Patinoarul „Olimpic”, după care va urma o deplasare la Miercurea Ciuc.

În acest an competițional, sezonul regulat al Erste Liga va avea 36 de meciuri. Sunt 10 echipe participante, fiecare urmând să aibă câte două meciuri acasă și două în deplasare cu toate rivalele.

Pentru moment, nu există informații dacă va fi și o parte de mijloc, cum a fost în precedentele sezoane, deși este foarte posibil să se întâmple așa. Apoi, va urma play-off-ul, despre cae nu există încă informații.

În fine, în sezonul care urmează, CSM Corona Brașov va înscrie în premieră o echipă în Campionatul Național al juniorilor II, U16.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button