Sport

BRAȘOV. Lotul României pentru Mondialele de biatlon role

 

La finalul săptămâmii trecute, la Cheile Grădiștei au avut loc Campionatele Naționale de biatlon role, ultima competiție înainte de Mondialele pe care baza le va găzdui în perioada 28-30 august.

„A fost un week-end reușit, o repetiție excelentă pentru Campionatele Mondiale. Sportivii noștri s-au mișcat foarte bine, sperăm că vor reuși performanțe frumoase și la Mondiale”, a declarat Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon.

În urma competiției de la finalul săptămânii s-au stabilit și lotturile care vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de biatlon role de la Cheile Grădiștei.

Astfel, la senioare se va miza pe Eva Tofalvi, Luminița Pișcoran, Reka Ferencz, Diana Salman, Ioana Cârstea și Alexandra Grigoroșcuță.
La junioare, pentru România vor concura Florina Dănilă, Larisa Cotruș, Oana Vălean, Maria Rășină, Eniko Marton și Cornelia Colțea.
Cornel Puchianu, Iulian Pop, Denis Șerban, George Buta, Marian Dănilă și Remus Faur sunt cel șase seniori aleși, în timp ce la juniori vor concura Petrică Ungureanu, Hunor Gego, Raul Flore, Stefas Giurgi, Daniel Munteanu și Tudor Gârbacea. 

FOTO: Facebook Clubul Sportiv Cheile Gradistei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare