Sport

BRAȘOV. Liviu Dragomir trage un semnal de alarmă înaintea alegerilor de la FRH

 

Noul președinte al Federației Române de Handbal va fi ales miercuri, cei trei candidați fiind Alexandru Dedu, Narcisa Lecușanu și Robert Licu.

Președintele clubului Corona Brașov, Liviu Dragomir, care luptă pentru un loc în Consiliul de Administrație al FRH, a comentat: „De aproape trei ani, de când ocup funcţia de preşedinte al celui mai important club din Braşov, Corona, am realizat că oricât de mult ţi-ai dori să faci lucruri bune, să schimbi ce nu funcţionează în beneficiul sportului, în general, nu poţi face acest lucru singur, pentru că depinzi, fie de nişte reguli învechite, fie de nişte oameni a căror corectitudine poate fi pusă la îndoială. În zadar îţi doreşti să faci lucruri bune, dacă ai în faţă tot soiul de piedici sau ţi se întind tot felul de capcane. Îmi doresc sa fiu membru în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, nu pentru a întări echipa cuiva anume, ci pentru a susţine şi ajuta ca ideile bune să poată fi puse în practică, pentru bine handbalului românesc, indiferent cine le propune. Principalul rol al membrilor Consiliului de Administraţie este de a se asigura că deciziile care se iau sunt în folosul tuturor. Îmi doresc să pun umărul pentru ca Federaţia Română de Handbal să devină principalul partener al cluburilor, să fie forul care îndrumă corect, care ajută echilibrat şi care face ca Liga Naţională să fie o familie a sportului, nu un câmp de luptă între echipe în care câştig de cauză îl are cel aflat sub aripa «fratelui mai mare». Cei care mă cunosc ştiu că sunt un om echilibrat, iar cei care nu mă cunosc au avut ocazia să afle despre mine că nu accept jocurile de culise, nu mă regăsesc în ele şi nu mă pot alătura oamenilor care, din păcate, încă le mai practică. Sper ca unul dintre cele mai iubite sporturi din România, şi anume handbalul, să ofere un mediu corect de dezvoltare, atât pentru copiii care vin în sălile de sport, cât şi pentru cluburile afiliate federaţiei. În clipa în care vom accepta că e nevoie de o schimbare în fiecare dintre noi, handbalul românesc va avea şansa pe care o merită, de a deveni sport naţional”

Totodată, Dragomir a tras un semnal de alarmă pentru reprezentanţii cluburilor care vor vota în 14 februarie: „Nici un preşedinte, orice nume ar purta el, nu va putea schimba singur lucrurile în beneficiul handbalului. Mult mai important decât numele celui care ne conduce la nivel de federaţie, este principiul pe care se bazează cei care îi susţin sau îi opresc proiectele. Şi, din acest motiv, poate că ar trebui să fim cu toţii mult mai atenţi atunci când îi votăm pe cei din Consiliul de Administratie, în mâinile cărora ne vom pune munca, pentru următorii 4 ani”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button