Sport

BRAȘOV. Liga Mol. Primul meci al seriei Debrecen – Corona Brașov se va rejuca. În acest moment, scorul la general este 1-0 pentru „lupi”

 

După ce prima partidă a seriei Debrecen – Corona Brașov, care a avut loc pe 14 februarie în Ungaria a început cu aproximativ 60 de minute întârziere, din cauza faptului că arbitrii slovaci care ar fi trebuit să oficieze nu au ajuns la meci, oficialii brașoveni au depus un memoriu și au avut câștig de cauză. Astfel, conform președintelui secției de hochei de la Corona Brașov, Emilian Cernica, Liga Mol a decis să anuleze rezultatul de pe gheață, 6-3 pentru Debrecen, partida urmând să se rejoace pe 21 februarie. În aceste condiții, scorul la general este în acest moment 1-0 pentru „lupi”.

Conform regulamentului Ligii Mol, dacă un meci nu începe în 30 de minute de la ora oficială, din cauza absentei arbitrilor, acesta se poate rejuca.

„Încă de la sosirea la Debrecen, am simţit o atmosferă ostilă, care ne-a lăsat un gust amar. Totul a culminat când am aşteptat minute în şir apariţia arbitrilor slovaci, care, chipurile, fuseseră delegaţi să conducă această partidă. În realitate, impresia mea este că a fost o strategie bine pusă la punct, premeditată, pentru ca gazdele să îşi ia toate măsurile de siguranţă în favoarea lor, înaintea unei partide importante. Cum arbitrii slovaci nu s-au prezentat la meci, aşa cum ne-am înţeles, gazdele au delegat o brigadă de arbitri amatori, din oraşul maghiar. Ulterior, am aflat că oricum arbitrii slovaci nu ar fi venit la acel meci, aşa cum ne-am înțeles cu cei de la Debrecen la ultima şedinţă a Ligii Mol. Noi nu am dorit să câştigăm la masă verde, ci doar am invocat acel articol de regulament, care ne permite rejucarea meciului”, a explicat Emilian Cernica. Acesta a adăugat că Liga Mol a admis apelul echipei brașovene, astfel că prima partidă a seriei se va rejuca pe 21 februarie.

Astăzi ș mâine, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”, vor avea loc meciurile 3 și 4 ale seriei. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button