Sport

BRAȘOV. Liga Mol. Play-off. Debrecen – Corona, livetext, 19.00

 

Play-off-ul Ligii Mol la hochei pe gheaţă debutează astăzi cu primele partide din sferturile de finală, Debrecen – Corona Brașov și Ujpest Nove Zamky. Seriile se vor decide în sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Primul joc al confruntării Debrecen – Corona Brașov va avea loc astăzi, de la ora 19.00, în Ungaria. Apoi, seria se va muta la Brașov, al doilea joc fiind programat vineri, de la ora 19.00. Dacă va fi nevoie, confruntarea decisivă va avea loc sâmbătă, tot la Patinoarul „Olimpic”.

Din tabăra brașoveană ar putea lipsi Hietamaki, accidentat.

Prefaţând disputa de astăzi, antrenorul „lupilor”, Jerry Andersson, a opinat: „Vom întâlni o echipă puternică, care are o ofensivă creativă. Am avut meciuri grele cu Debrecen și în sezonul regulat, cu excepţia unui singur duel câștigat de noi cu 7-1. În play-off nu există favorite, oricne poate câștiga. Este o greșeală să spui că o anumită formaţie pornește cu prima șansă. Noi ne-am pregătit și suntem gata pentru acest play-off. Sper că băieţii care au fost la echipa naţională sunt O.K. deoarece vrem să avem toţi jucătorii apţi și gata de luptă. Din păcate, Juhamatti Hietamaki are ceva probleme cu spatele. El este supravegheat de staff-ul medical care face tot posibilul pentru ca el să fie apt de joc”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button