Sport

BRAȘOV. LIGA 4. Șanse reale de a nu se mai relua campionatul! Dacă și șeful AMFB a recunoscut…

 

Cu toate că șefii de la AJF Brașov sunt optimiști în ceea ce privește reluarea Ligii 4 la fotbal, în ciuda numărului în creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, la București, președintele AMFB, pare a fi resemnat.

Pentru gsp.ro, Marian Lumânare a declarat: „La Liga a 4-a, nu putem respecta protocolul de la FRF. Ei sunt profesioniști, noi nu avem condițiile lor. Aşteptăm, încă, să vedem, poate că pe 1 şi pe 15 iulie preşedintele Iohannis şi Guvernul vor mai relaxa condiţiile pentru a putea să jucăm şi noi, la Liga a 4-a. Deocamdată, văd că sunt iar tot mai multe cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. Nici noi nu ştim ce va fi. Să vedem ce relaxări se vor anunţa la aceste două date şi atunci vom putea transmite ceva mai concret şi cluburilor. Pentru că noi vrem să respectăm şi condiţiile minime de siguranţă a sănătăţii celor implicaţi”.

La Brașov, lider în Liga 4 este Precizia Săcele, cu un punct avans în fața Coronei. Pe locul 3 se află Colțea Brașov.

Se știe, au fost vehiculate următoarele variante în caz că se va continua competiția: triunghiular cu primele trei clasate, final 4 sau întrecerea se va relua, cu toate echipele, de la momentul întreruperii (lucru foarte puțin probabil).

Detalii privind barajul de promovare în Liga 3 – AICI: BRAŞOV. LIGA 4. FRF a decis. Adversarele campioanei BRAŞOVULUI în barajul pentru promovarea în Liga 3

Altfel, mâine va avea loc o ședință a Comitetului Executiv al FRF și, poate, se vor afla noutăți privind întrecerile de Liga 4 care, încă, nu au fost „înghețate”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare