Sport

BRAȘOV. Legătura dintre Traian Marcu și Günther Bosch!!!…

 

Antrenorul brașovean de tenis Traian Marcu are numai cuvinte de laudă despre Günther Bosch.

„Este un om foarte calculat și un tehnician de excepție. Lucra intens pe latura psihologică, dar aborda și foarte multe teme tactice”, ne-a spus Traian Marcu, Günther Bosch fiind cel care l-a inițiat în tainele tenisului și l-a susținut de-a lungul carierei.

Astfel, la Clubul Sportiv Steagul Roșu Brașov, sub comanda lui Günther Bosch, Traian Marcu a devenit campion național la simplu atât la categoriile 15-16 și 17-18 ani, dar și la dublu, alături de Gabriel Neacșu, și la dublu mixt, împreună cu Felicia Bucur, actualmente Stan (soția antrenorului de fotbal Gabi Stan).

Apoi, ca sportiv, Traian Marcu a lucrat cu Günther Bosch la lotul de tineret al României, pentru Cupa Galea.

L-a reîntâlnit pe Bosch la București, în 1978, cu ocazia meciului de Cupa Davis România – Germania. El era antrenorul nemților…

„Am învins Germania cu scorul de 3-2, iar punctul decisiv l-am cucerit eu și cu Ilie Năstase în partida de dublu. Țin minte că, după confruntare, Günther Bosch m-a luat de braț și mi-a spus: «Măi, Traiane, niciodată n-am crezut că poți să joci așa de bine într-o confruntare extrem de importantă”, ne-a declarat Traian Marcu nostalgic, punctând apoi: „M-am mai întâlnit cu el la vreo câteva turnee prin Germania și în vacanță, când a venit la Brașov. Günther Bosch și-a deschis o academie de tenis împreună cu Adrian Marcu”.

CITEȘTE ȘI: AMINTIRI TERIFIANTE. Reputatul antrenor brașovean Günther Bosch, ce PROBLEME a avut cu Securitatea!!!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare