Sport

BRAŞOV. Kids Tâmpa U19, rezultat excelent cu Dinamo. UPDATE. Rezultatul la U17…

 

În prima etapă a Ligii Elitelor U19, ACS Kids Tâmpa a remizat, pe Stadionul „ICIM”, 0-0, cu Dinamo Bucureşti.

„Un prim meci în noul sezon, la capătul căruia putem spune că suntem mulțumiți. A fost un joc frumos, cu multe ocazii de poartă. Prima repriză a fost a celor de la Dinamo, dar după pauză noi am arătat bine și am trecut pe lângă deschiderea scorului de câteva ori. În cele din urmă, rezultatul e echitabil, iar jocul băieților ne dă încredere”, a comentat tehnicianul Ciprian Anghel.

UPDATE. În Liga Elitelor U17, tot pe Stadionul „ICIM”, Dinamo a învins-o pe ACS Kids Tâmpa, scor 3-0.

„Din păcate, nu am reușut să profităm de șansele pe care le-am avut în prima repriză. Am reușit să marcăm la un atac prelungit, dar într-un final s-a ridicat offside. Am mai avut o ocazie singur cu portarul, dar nu am reușit să deschidem scorul. Ei au fructificat ce au avut în partea a doua, când, trebuie să fim corecți, au fost peste noi. Mergem mai departe și sperăm într-un rezultat bun în etapa a doua”, a declarat antrenorul braşovenilor, Ovidiu Mihai. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button